Ilıca İlkokulu

Telefon : 04524435046
Belgegeçer : 5352576554(diploma kayıt örneği ile ilgili sorularınız için arayabilirsiniz)
WEB https://fatsailicaio.meb.k12.tr
Adres : UZUNDERE MAH. GENCELOĞLU KÜME EVLERİ NO 4 FATSA / ORDU
VİZYON : Vizyonumuz: Bilimsel teknolojilerin ışığında, okuyan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı,ülkesine karşı sorumlu,gelişime açık,çevre bilinci yüksek,kendine güvenen,etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş,yüksek ahlaki değerler kazanmış bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
MİSYON : Misyonumuz: Atatürk İlkelerine, milli ve manevi değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, öz güveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek için gerekli ortamı hazırlamak
BAŞARILAR :

Saatler : 8:10 15:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER(KATI YAKIT)
Servis :
Ulaşım : HER SAAT BAŞI